• 20 d'agost a les 12: 00h
  • Webinar preventivo

REALITZA UNA VEREMA SEGURA DAVANT LA COVID-19

Coneix les noves obligacions emeses pel Ministeri de Treball per garantir la seguretat i protecció de la teva empresa i de totes les persones que treballen en ella.

20 d'agost a les 12: 00h
Cost: Gartuït

Días
Horas
Minutos
Segundos

NO TE LA JUGUIS. PROTEGEIX ALS TEUS TREBALLADORS I A LA TEVA EMPRESA

La COVID-19 segueix entre nosaltres, causant encara grans estralls a tots els nivells, però el que està clar és que, la producció agrícola i ramadera, ha de continuar en marxa per garantir l'abastament alimentari a tota la població.

Per això, les empreses que formen part d'aquest sector, han d'extremar les precaucions i ajustar-se als nous paràmetres preventius emesos per les Autoritats Laboral i Sanitària.

La Inspecció de Treball ja està en marxa i són moltes les organitzacions que no compten amb un sistema en PRL adequat per protegir la salut dels treballadors davant l'exposició al coronavirus. L'incompliment de la normativa, pot comportar la imposició de sancions molt elevades, així com en responsabilitats civils, i fins i tot penals.

Amb aquest webinar gratuït, realitzat en col·laboració amb la FEGP, podràs conéixer, de la mà de grans experts en el sector, quines són les noves mesures que has d’implementar per evitar que la teva organització es converteixi en un nou focus de contagi.

Evita la paralització de la teva activitat productiva, i protegeix-te de sancions administratives alhora que garanteixes la salut de tothom.

Optimiza tu inversión preventiva para que sea efectiva y eficaz. A través de 3 webinars, podrás conocer de forma rápida, sencilla y gratuita, las obligaciones de tu SPA en cada fase de la reactivación de tu actividad.

Aposta per una verema segura davant la COVID-19!

Ponents

FÁTIMA1

FÁTIMA JÍMENEZ

Responsable territorial d’Acció Preventiva

juanama

JUAN MANUEL PINEDA

Técnic en PRL i expert en protocols d'actuació

Con la colaboración de:

logotip_accio_preventiva
fegp-logo-horizontal

Reserva ya tu plaza

Si necesitas más información o ayuda, llámanos al 93 328 54 22 o envíanos un correo a formacion@acciopreventiva.com